Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chýba nám to?

Keď Vám hovoria, že to nie je o peniazoch, ale o princípe, tak je to vždy iba o peniazoch.
 

Chýba nám to?


Pamätáte sa na starej budove pošty sme mali mozaiku, možno to bolo aj umelecké dielo – to ja neviem, ale celkom sa mi to páčilo aj keď musím uznať moc to tam nepasovalo, ale to bol problém skôr budovy ako mozaiky.Ale niekto sa na tom riadne narobil a asi omnoho viacej ako ten, kto to potom po pár rokoch existencie rozmlátil, rozbil, zniesol zo sveta. Niekedy používame slovné spojenie - kultúrne barbarstvo, ale čo už človek neurobí pre peniaze.Takže vďaka nejakému finančnému Talibanu máme v centre obce ďalšiu dizajnovo super budovu za projekt, ktorej určite architekti dostanú niekoľko prestížných, samozrejme architektonických ocenení.

Ako sa píše na internete, Oščadnické námestie je jedinečné miesto, pri cene 37 000.-sk bez dph za jeden meter je doslova zázračné.Takže je úplne jasné prečo musela mozaika predstavujúca dve postavy s holými zadkami zmiznúť z fasády. Pre nových majiteľov apartmánov by to bola pravdepodobne veľká urážka a potupa

Takže vážení milovníci kysuckých hôr a priatelia strediska Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica, aj keď s trochou smútku, ale hrdo a sebavedome Vám oznamujeme, že Oščadničania už nemajú holé rite.

J.Dráb

 


Názory | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014