Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

KRUTÁ PRAVDA

Članok od Jozefa Marca v Kysuciach č.14, pod názvom Kysucké repelenty.

Autor mi v tomto článku prehovoril zo srdca. Aj keď nie zo všetkým súhlasím, to s tým bordelom a smeťami je pravda. Keďže existujú nejaké autorské práva a ja tejto problematike moc nerozumiem, tak len pár citátov.


 ,,Je neuveriteľné, aké sú dnes tie naše krásne, ospevované Kysuce špinavé!"

,,V niektorých turisticky vychytených obciach sú skládky smetí rovno pri hlavnej ceste. Nikomu to neprekáža. Možno by stálo za myšlienku, vyhlásiť, samozrejme z eurofondov, súťaž o najpestrejšiu divokú skládku, o najšpinavší potok, o najviac zasvinenú obec, či mesto."

,,Z Veľkej Rače je v lete jarmočná pobehlica, neviem, či to, čo sa tam deje, je dôstojné pre našu najvyššiu horu. Je to akiste vec názoru, mne sa to nepáči. Tobogany, opičie dráhy, to sa dá predsa postaviť aj hocikde inde a nie v blízkosti národnej prírodnej rezervácie. Ale holt, prachy sú prachy. "

,,Aby sme si už konečne prestali klamať, akéže sú Kysuce krásne. Boli krásne, teraz sú choré, napadnuté škodcami - Kysučanmi."


Celý článok, kliknite na:

 

www.e-kysuce.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=917&Itemid=139

 


 

 


Napísali o Oščadnici | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014