Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ZELENÁ CESTA

Naľavo dolu je anketa, tak vyjadrite svoj názor!

Zelená cesta

Dnes 25.2.2007 som sa prešiel po tzv. zelenej ceste a čo to aj odfotil. Samozrejme som nefotil krásy Oščadnice, ani pekné baby. Tieto fotky vznikli prakticky na pár metroch, takže s toho si môžeme jasne predstaviť skutočný obraz okolia rieky. Bordel pribúda priamoúmerne s domami, čím viac domov tým viac bordelu. Takže je jasné, že to tam sypú ľudia, ktorí bývajú v blízkom okolí. A opäť sa vrátim k obohratej pesničke: taký VOK, by to možno vyriešil, možno nie úplne, ale určite by sa to podstatne zlepšilo.

 

 Zelená cesta je celkovo dosť rozporuplné dielo.Všetci sme si ju predstavovali úplne inak, ako v skutočnosti vyzerá. Za seba musím povedať, že som čakal viac a som s nej viacmenej sklamaný.Ale je to lepšie ako predtým. To ako si realizaciu zhotovitelia tohto toľko ospevovaného diela niekde až trápne zjednodušili zachytávam na dvoch foto.

Na tomto mieste sa cesta zužuje na necelý meter. Paradoxne pôsobí dopravná značka ,, Zákaz vjazdu všetkým motor. vozidlám ", ktorá je umiestnená o kúsok nižšie, tu má problém aj bicykel.

 

 Tu sa cesta nepochopiteľne zalomuje a odkláňa od rieky. Dôvodom je pravdepodobne polorozpadnutá búda, ktora by sa musela vzletne povedané asanovať. No a to by bol asi problém.

 

 


Smetiská | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014