Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veľvyslanec a iní dobrodinci

Na živote milujem tú rozmanitosť. Každý deň ma naserie niekto iný.

   

 

Veľvyslanec a iní dobrodinci.

Tak som si zasa raz prečítal Kysuce. Dozvedel som sa, že Kysuce navštívil mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec USA na Slovensku a deťom s chudobných kysuckých rodín priniesol hračky a šatstvo po svojích deťoch. Och aké dojímave, až mi slza z oka vypadla.Ani som nevedel akí sú tí američania šľachetní, veď určite celé roky odkladal použité autíčka a obnosené svetríky pre naše chudobné deti. A keď si predstavím, ako nastupuje do lietadla aj s kuframi plnými darčekov.....úžasné. Len neviem, či tie bučory rozdáva, pardón venuje v každom okrese, alebo len na Kysuciach? S toho by vyplývalo, že buď toho dovliekol požehnane, alebo sa ani s tým second handom nepretrhne a chudáky chudobné deti zas toho toľko nedostanú. Ešte že, ešte niečo prisľúbi. Normálne sa teším, až sasa príde na Kysuce nejaký veľvyslanec, keby tak z Japonska, tak by možno doniesol použité kymoná, to by sa potešili pre zmenu chudobné kysucké ženičky. Nás Oščadničanov sa to moc netýka, my už holé rite nemáme, nám tu nosia zasa iné veci, ako som sa dozvedel z nástenky združenia napríklad takú civilizaciu. Ani sme nevedeli ako a už ju tu nejakí podnikavci pľuhu dovliekli.

 


To by človek ani neuveril 

Americký veľvyslanec začal návštevu v automobilke Kia. „Manažéri mi potvrdili, že je to práve vzdelanosť ľudí a krása prostredia, prečo si zvolili práve žilinský región pre miesto svojej investície. Súhlasím a myslím si, že sú to veľmi vážne dôvody aj pre americké firmy, aby zvažovali svoj príchod do žilinského regiónu,“ dodal Vallee. Okrem iného veľvyslanec na radnici prednášal žilinským podnikateľom o korupcii.


Názory | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014