Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozvodnená Oščadničanka 3

Zelená cesta

O zelenej ceste sa toho popísalo aj popíše ešte veľa, ono je to tým, že niečo iné sme si predstavovali a niečo iné bolo zrealizované. Aj keď podľa slov starostu obce ešte nie je skolaudovaná a to značí, že nie je ani dokončena, takže sa necháme prekvapiť.

Takto vyzerá na zelenej ceste, počas rozvodnenej rieky prechod z jednej strany na druhú po kameňoch. To je tá veľká vlna. Miestní tvrdia, že kvôli tým kameňom sa tu vyliala rieka, neviem to posúdiť, nie som odborník, ale logiku to má. Keď som tu dnes stál tak ma napadlo ako asi bude vyzerať avízovaný mostík, ktorý sa tu má vybudovať. Podľa mojej maličkosti tu reálne do úvahy pripadá niekoľko variantov:

1, Žiadný most na tomto mieste nebude!

2, Most bude, ale bude to niečo podobné mostom ponad dialnice.

3, Most sa postaví o niekoľko 100m vyššie.


Nemohol som to neodfotiť, ako som na začiatku napísal Zelená cesta nás ešte všeličím prekvapí.

Je až dojemné ako všemožne sa snažia občania Oščadnice výjsť turistom v ústrety. Myslia doslova na všetko. Toto verejné WC bolo zrealizované vďaka príspevku z rozvojového programu Európskej únie. Je pravda, že má ešte drobné chybičky krásy a mne oko tvorovi kritickému a večne nespokojnému tam najviac chýbal toaletný papier, ale ako som sa dozvedel z dostupných zdrojov do kolaudacie tu pribudne ešte umývadlo a pre tých lenivších pár matracov. 


Čo bolo to bolo | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014