Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hotel MARLENE

Aj Vy napíšte svoje postrehy z Oščadnických reštauracii

    Hotel Marlene



Navštívili sme hotel Marlene v deň konania sa medializovanej akcie: stavania snehuliakov. Našé dojmy: Obsluha bola príjemná a slušná, čo nás však dosť nepríjemne prekvapilo bola ponuka jedál, tá bola obmedzená na 3 druhy(file, vypr.syr, mleté mäso), ospravedlňovali to konaním akcie. Lenže v čase našej návštevy už bolo po akcii – tú pripomínala len hlasná hudba a topiací sa snehuliaci.Myslím, že na trojhviezdičkový hotel je to dosť neprofesionalne. Ináč prostredie sa nám veľmi pačilo a čo môžeme zvlášť vyzdvihnúť je detský kútik, ktorý mal úspech prakticky u všetkých detí čo tam boli.

P.S.: Akcia snehuliak bol dobrý nápad.


   4.1.2007 sme za účelom príjemnej narodeninovej večere navštívili hotel Marlene. Toto naše rozhodnutie nebolo najšťastnejšie.

Obsluha bola vcelku v poriadku, prostredie príjemné, pozitívne hodnotím detský kútik, v ktorom sa dosýtosti vyšantila naša mladšia dcéra. Veľkým sklamaním pre nás však bolo jedlo. Už na prvý pohľad som bola prekvapená s podoby servírovania na tanieri – bolo to tam doslova nahádzané, žiadna estetická úprava. Ale to by ani až tak nevadilo. Steak za vyše 200 sk bol pripálený a presolený, presolené bolo všetko jedlo, ktoré sme si piati dospelí pri stole objednali. Kuchárovi sa podarili akurát palacinky, ktoré si objednali naše deti.


 

 

 

 


Hodnotíme Oščadnické reštauracie | stály odkaz

Komentáre

  1. Hotel raca
    Chcel by som v mojom prispevku napisat neco o hoteli raca s ktorym nemam dobre skusenosti a myslim si ze us ho asi nenavstivim. Nechcem nikoho urazat ale spravanie majitelky hotela ktorej meno neviem je minimalne nemiestne , vyhadzovat ludi za nieco a com ani nevedia je dost drze a neslusne , veduca Nas vyhadzovala slovami "VYPADNITE" a to je na zamyslenie kazdy si moze sam vybrat restauraciu ktoru navstivi ale o hoteli raca by som pouvazoval . zdravim...
    publikované: 09.06.2007 19:24:14 | autor: Martin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014