Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pri bunkroch 2

Pri pozeraní sa na túto fotografiu som absolútne nevedel, čo napísať, tak som si pomohol textom z Oščadnickej of. stránky, toto je jedno s tých miest o ktorých tam píšu.

,, V letnom období tu nájdete širokú ponuku možností pre aktívny oddych a relaxáciu. Výborne značené lesné cesty a chodníky vhodné na pešiu turistiku i cykloturistiku umožňujú výber ľahkých ale aj náročnejších trás. Potulky čistou prírodou, pri ktorej sa priam samé do rúk núkajú huby, čučoriedky, jahody, maliny, černice, hlboké lesy s množstvom zveri, horské bystriny a studničky, spev vtákov nad rozkvitnutými lúkami….ticho a pokoj akoby človeka navádzal k návratu k sebe samému".


Tak som sa rozhodol popozerať sa po ďalších bunkroch. Našiel som ešte ďalšie štyri, z toho tri sú vyvrátené. Štvrtý - zakopaný, bol zahádzaný haluzami a keďže bolo po daždi a mne sa nechcelo špiniť, tak ho odfotím niekedy nabudúce. Bunkre sa tiahnu v jednej linii a v hore sú pospájané ešte stále vyditeľnými zákopmi. Niektoré úseky sú tak zarastené, že bez sekery alebo mačety sú prakticky nepriechodné.

Tento je skotúľaný v Škripkovom potôčiku t.j. asi tak 1 km od pôvodného umiestnenia.


 ˇ

Ďalšie foto frňákovníka do zbierky.


 Na toto minismetisko som narazil pri hľadaní ďalších bunkrov, už som si vravel, že sa na tie smetiská vykašlem. Ale toto ma dojalo, už len tým, že bordelu je relatívne málo - asi 4 fúriky a je vysypaný v lese najmenej 2 km od domov. Nejde tu k tomu žiadna cesta, ten kto to tu vysypal sa pri tom narobil ako pes. Keď nad tým rozmýšľam, tak to nemôžem pochopiť, ten človek musel byť pravdepodobne chorý na hlavu. Trepať sa s takou troškou taký kus - minimálne je to čudné. Lidi jsou rúzni, ňekterí hold hovada.

 


Zaujímavosti o Oščadnici | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014