Oščadnické listy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ÚVAHA

Netreba sa báť tých, čo sa mýlia, ale tých, čo klamú.

Hoďme si kameňom!

Je až neskutočne zarážajúce, akí sme my ľudia cynici a ako doslova striehneme na chyby a prešľapy druhých. Niekedy len potencionálne a imaginárne. Aby sme ích mohli vykričať do sveta a tak ukázať sami seba lepších ako v skutočnosti sme. A pritom nedokonalosť je nám vlastná, každý človek robí chyby, niekto viac, niekto menej, ale každý. Nikto nie je svätý ! Toto ma napadlo, keď som si prečítal pár príspevkov na obecnej nástenke ohľadom služobných jázd starostu. Mne osobne je úplne jedno, či sa starosta vozí na audine aj v nedeľu, alebo či si s ňou zájde na nákup do Žiliny. Nie je jediný na svete, kto má služobné auto, v podstate každý jeden podnikateľ má to svoje napísané na firmu a ukážte mi toho, ktorý oddeľuje služobné jazdy od súkromných - akurát tak na papieri. A pravda je aj to, že starosta je starostom aj v sobotu, aj v nedeľu, aj po šichte, aj pred ňou. Poukazovať na to, že sa vozí zadarmo, mi pripadá trápne a malicherné. To by sme sa ho mohli opýtať, či má na stole v pracovni dva telefóny - služobný a osobný, vo vrecku dva mobily a doma dva počítače a či nedajbože nelúšti tajničku nafasovanou prepisovačkou. Ako hovorí slepecké príslovie: kto psa chce byť, palicu si nájde. A keď už sa chce niekto niečo pýtať, tak nech skúsi otázku, kto platí ten lízing za to auto, pretože jedna pani povedala.....

 


Názory | stály odkaz

Komentáre

  1. moj nazor
    z hodujem sa s adminom tejto stranky a kurat som chcel doplnit ze ja takeho podnikatela ktory prisne oddeloval pracu od sukromnych zalezitosti (mal dve auta jedno firemne a jedno sukromne) poznam byval nedaleko nas.
    publikované: 30.10.2007 20:49:54 | autor: xxy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014